Viikonloppu on pilalla, pelkkää paskaa tilalla

Perjantai-iltana alkoi päänsärky, joka oli lauantaina äitynyt aivan kammottavaksi. Koko päivä meni sängyssä torkkuen, hyvä kun sain koirat pissatettua pariin otteeseen. Nukuin ensin 11 tunnin yöunet, sitten 2 ja 4 tunnin päiväunet. Ajattelin, että sunnuntaina olen sitten ihan iskussa.

Paskan marjat. Päänsärky oli niin kova, että heräilin siihen yölläkin. Nukuin kuitenkin vaatimattomat 16 tuntia. Sen jälkeen aamupäivä meni oksennellessa, kunnes otin pikkuiset 4 tunnin nokoset. Sen jälkeen olo olikin - vaikkakin tönkkö - ihan kohtuullisen ok. Siinä se viikonloppu sitten menikin. Sunnuntai-illan pakollinen kauppareissu oli ainoa aktiiviteetti.

En ymmärrä näitä viikonloppuja. Niitä tulee nykyään noin kolmen viikon välein, johtuvat luultavasti stressistä, arkipäivien liian lyhyiksi jäävistä unista tms. Entisen työpaikan aikoina lähes joka viikonloppu meni näin, onneksi nykyään on paremmin. Lähes migreenityylistä särkyä kun kerran oksennuskin tulee. Yleensä särky alkaa vähäisellä juilimisella perjantaiaamuna, äityy jomotukseksi perjantai-iltapäivään mennessä ja viikonloppu meneekin sitten ihan toimintakyvyttömänä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sillä se lähtee millä on tullutkin

Maanantai ei mittää, tiistai boing-boing

Parasta viikossa on, että se loppuu