Nihkeä startti viikkoon

Sunnuntaina heräsin turhan aikaisin aamulla, mikä siis tarkoittaa sitä että olin koko päivän liian väsynyt tehdäkseni mitään järjellistä. Suunnitelmahan oli viettää aamupäivä karstilla koirien kanssa ja iltapäivästä käydä uimassa ja samalla kaupassa. No juu. Oltiinhan me koirien kanssa - iltapäivästä. Toisaalta ajattelin että ihan hyvä näinkin, tuleepahan illalla uni paremmin. Ei tullut. Ja sen jälkeen kun tuli, se oli sellaista vähän väliä heräilyä ja niinpä olinkin tänään ihan nukkuneen rukous. Siitäkin huolimatta sain aika paljon tehtyä ja pääkoppa oli ihan skarppina. Tänään jos se uni sitten tulisi (no varmaan...)

Kotimatkan varrella ehdin nappaamaan rautatieaseman pikku marketista sämpylänkäntyn ja sapuskaa koirille, sitten reippaasti lenkkivermeet niskaan ja hölköttelemään. Hieman painoi jaloissa, kun tuosta viiden kilometrin lenkistä ensimmäiset kolme (3!) on nousua... Ei kovinkaan nautinnollista, mutta että pääsisi tasaiselle juoksemaan, pitäisi joko mennä autolla jonnekin muualle tai kiivetä kävellen ne ensimmäiset kilometrit ja sitten juosta siellä tasaisella. Siihen vain menee aika lailla enemmän aikaa sitten. Ja jos on nousu hidasta, niin on se laskukin. Jos 5 kilsasta 3 on nousua, 1 laskua ja 1 tasaista, niin voipi vain kuvitella kuinka paljon jyrkempi se laskuosuus on...

Pienesti oli väsymyksestä johtuvaa motivaatiopulaa, mutta nyt ajattelin pitkästä aikaa pistää musiikin sijasta kuunnelmaa korviin. Yle Areenasta löysin tämmöisen Pääkallokehrääjä -nimisen jännärin ja se vaikutti ihan kivalta. Ja pankkitunnuksilla saan näköjään täällä itäblokissakin kuunnella aika paljon juttuja. Ei paha. Tosin puhelin jossain vaiheessa alkoi sekoilla ja mykistämään ääntä jatkuvalla syötöllä. En tiedä menikö sillä bitti vinoon kun oli kolme sovellusta samaan aikaan käytössä mutta on mulla ennenkin ollut joku musiikki (nettiradio tai Spotify), juoksuohjelma ja Endomondo. No, vähän vitutti juosta viimeiset kilometrit puhelin kourassa ja painella sitä ääninappulaa parinkymmenen sekunnin välein. Toivottavasti on vain tilapäinen häiriö!

Nyt sitten kiltisti nukkumaan josko sitä vaikka yhtenä yönä saisi kunnolla nukuttua. 

Onpas epäterävä. Ihan sama.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sillä se lähtee millä on tullutkin

Maanantai ei mittää, tiistai boing-boing

Parasta viikossa on, että se loppuu