Maanantai ei mittää, tiistai boing-boing

Maanantai meni ihan rautaisella rutiinilla. Töissä on ihan reilusti hommaa, mutta ei mitään megastressiä kuitenkaan. Illalla oli tarkoitus mennä tosi aikaisin nukkumaan, ettei het alkuunsa aleta kerätä univelkaa viikonloppua varten, sen verran kyllä pisti pelästyttämään tuo megajysäri taas. Murulle viestittelin hyvät yöt jo ennen yhdeksää, mutta sitten Alejandro, entisen työpaikan kollega halusi vähän avautua (raukka parka vielä siellä Titanicin kaltevalla kannella yrittää pysyä pinnalla) enkä kehdannut ennen kuin puoli yhdentoista maissa sanoa, että nyt on pakka jatkaa seuraavana päivänä. En vain osaa sanoa ei, varsinkaan silloin jos joku kaipaa minulta neuvoja tai henkistä tukea.

Tiistaina olikin sitten jännät paikat. Oltiin sovittu työkaveri Marian kanssa että mennään pomppimaan. Meillähän on työsuhde-etuna MultiSport-kortti, mikä tarkoittaa sitä, että runsaan kahdenkympin (euroissa) kuukausihinnalla pääsee vaikka minne kuntosaleille, uimahalleihin, ryhmäliikuntoihin yms. yms. Otin muutama viikko sitten kuukauden ilmaisen kokeiluversion kyseisestä kortista enkä sitä ollut vielä kertaakaan käyttänyt (ups) joten Maria sitten raahasi minut tuonne fitnes-jumpingiin. Minulla ei ollut oikeastaan minkäänlaista käsitystä mitä tuo mahtanee pitää sisällään, mutta rohkea rotan jne joten löysin itseni sitten pienen pienen trampoliinin päältä pomppimassa aerobik-liikkeitä diskovalojen välkkeessä. Yllättävää kyllä, vaikka hiki valui ja tekniikka oli nin hakusessa että pelkäsin kaiken aikaa sinkoutuvani maata kiertävälle radalle jaksoin melkoisen hyvin, vaikka oletin olevani aivan rapakunnossa! Lopun lihaskunto-osuuskin oli rankka mutta handlattavissa. Päällimmäiseksi jäi tunne, että tätä on saatava lisää!

Illalla sitten seuraavan päivän lihaskipuja ennakoiden rauhallinen kävely koirien kanssa ja iltapalaa ja taas yritys mennä ajoissa nukkumaan. Meni taas yli kymmeneen mutta ehdottomasti vittumaisin juttu oli se, etten saanut unen päästä kiinni vaikken ainakaan tietoisesti mitään stressannut ja heräsinkin jo viiden pintaan vaikka kello soittaa "vasta" kuudelta. 

Mitään "oikeaa" en ehtinyt kokkailemaan, mutta tuossa siis tiistain iltasyömiset: kannullinen vihreää teetä, puoli litraa pahaa, kemikaalin hajuista ja makuista Aataminlaakson vettä, kaksi tuoretta sämpylää (harvoin ostan mutta nyt oli ihan lämpöiset, njamskis), päällä avokadoa, tomaattia ja rucolaa, mausteenaan ripaus suolaa ja chilihiutaleita, paistettua tofua ja Alpron maustamaton "rahka", jossa sekaan pilkottu banaaninpuolikas, vadelmia ja seesamin- ja chiansiemeniä. Taivaallista.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sillä se lähtee millä on tullutkin

Parasta viikossa on, että se loppuu